Ingyenes szállítás 19.999 Ft felett Více informací

Adatvédelmi szabályzat

Alapvető információk

A személyes információk feldolgozója

Cégünk, az Gringos & Tea s.r.o., KSH-szám: 028 03 089, székhelye: Žižkova 703/72, Ústí nad Labem, irányítószám: 400 01, bejegyezve a Ústí nad Labem Városi Bíróságon, mint cégbíróságon, C 33926 lajstromszámon leányvállalataival, adatkezelőként dolgozza fel az Ön személyes adatait.

A feldolgozásra kerülő személyes adatok típusai

Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok

Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat dolgozzuk fel.

A nem kötelező adatok kitöltésével a felhasználói profilban Ön a rendelkezésünkre bocsátja számos további személyes adatát is, például a gyakran használt kézbesítési címeket.

Automatikusan feldolgozásra kerülő személyes adatok

Weboldalunkon tett látogatása során bizonyos információkat gyűjthetünk be Önről, ilyenek például az IP-címe, a weboldalon tett látogatás dátuma és időpontja, információk az internetes böngészőjéről, operációs rendszeréről vagy a beállított nyelvről. 

Süti fájlok

A sütifájlokat automatikusan dolgozzuk fel.

Mennyi ideig dolgozzuk fel az Ön személyes adatait?

Személyes adatait elsősorban a közöttünk fennálló szerződéses viszony teljes fennállta alatt dolgozzuk fel. Amennyiben Ön a hozzájárulását adta személyes adatai feldolgozásához, azok általánosságban 7 éven át, vagy a hozzájárulása visszavonásáig dolgozhatók fel.

Figyelmeztetjük továbbá, hogy a szolgáltatások szerződésszerű nyújtásához, illetve kötelességeink  teljesítéséhez - legyen szó akár a közöttünk fennálló szerződésből vagy általános érvényű kötelező jogszabályi előírásokból következő kötelességekről - elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat az Ön hozzájárulására való tekintet nélkül is kötelesek vagyunk feldolgozni, éspedig a vonatkozó jogszabályok által vagy azokkal kapcsolatosan meghatározott ideig (pl. számviteli bizonylatok esetén ez az időtartam legkevesebb 10 év).

Törlés

Jelen Adatvédelmi Szabályzat, és annak részei 2018. 04. 20-től érvényesek és hatályosak